Halv reunion och Stålmannen

Igår igår igår!
Så himla knasig kväll. Dagen kommer jag inte ihåg hur vi spenderade. Kommer däremot ihåg att tanya väckte mig från en powernap vid 21.15, "Sanna, det är dags att gå upp!", "Kan vi inte bestämma att vi går ut halv i stället?" "Sanna nu är klockan halv, gå upp" "jajaja, om fem minuter blir lagom" och sen gick det 5 minuter och 5 minuter till och sen flög jag ur sängen. Dags för passion pop! Började förfesta i köket, fortsatte sedan i rummet och sen vidare till sidebar!
Där mötte vi Lewis som kommit hit från Darwin innan han åker hem till England. Vi träffade även Scott som är här en vecka innan han åker hem till England och sen kommer Tanya också åka hem till England. Måste vara någonting alldeles extra det där landet. 
Och vet ni? Träffade även en av masterchef kockarna. En av dom. Så himla konstigt, trodde dom var en duo, men honom blev vi av med sen. Kvällen fortsatte iallafall på sidebar, vi dansade, shottade absinth, dansade lite till, Scott och Tanya kivades, Scotts kompis blev nekad inträde osv. Scott blev vår roomie för en kväll då han bor en timme med tåg från city, och Lewis hittade förhoppningsvis hem, "Vilket håll bor jag åt?". Herre Gud. 
 
Idag då? Idag vaknade jag tidigt. Vid 8, så jag gick ut och hängde i tvrummet med Emma i andra sidan luren i väntan på att de andra skulle vakna.  När tanya sedan vaknade gick hon och jag till WTC, då jag hade fått post. Mitt PADI cert hade anlänt, dock inte mitt bankkort, så de skickade iväg ett mejl till banken och efterlyste det. Vi gick sedan till wake up och sa hejdå till Scott, sen tog vi en powernap. Till halv 4. 
 
Sen gjorde jag och tanya oss iordning och drog på bio! Imax i Darling Harbour har världens största bioduk, så vi tyckte det var en bra idé att se Man of Steel i 3D. Det var det också, toppenbra! Efter det gick vi och köpte vin inför kvällen men bestämde oss att det blev en kväll att stanna inne istället. Andra kvällen på 5 veckor. 
 
Två lyckliga töntar på IMAX

Livet på hostel

Fick en fråga av Linda om hur jag bor. Jag bor på hostel, vilket är lika med vandrarhem. Jag bor för närvarande i ett rum med 7 andra människor, alltså ett 8 dorm, för det var det billigaste alternativet. Man sover i en våningssäng och så har man ett skåp man kan låsa och det är allt. Ibland har man tur då det finns toa och dusch i rummet, men där vi bor nu har vi som toalett och dusch som alla tjejer på plan två delar på. Anledningen till att jag byter rum då och då är olika, kan vara att ett billigare alternativ dyker upp, tråkiga roomies (som sist, vi bodde med ett gäng stinkande, arbetande killar som knappt pratade med oss, så vi bytte till ett livligare rum),osv. Man får aldrig lugn och ro, man bor i en ryggsäck, nya människor kommer och går och jag älskar det!
Här är vårat nuvarande rum. Om ni undrar om explosionen av prylar mitt på golvet så är det bara tanya. "Det är jobbigt att packa allt hela tiden, då ser jag inte vad jag har".
 
Här är ett annat fenomen man kan stöta på. Folk som vill campa, fast inomhus. 

Tyst så tyst

Hej!
Hur är läget? Med mig är det bra. Tänkte bara höra lite här. Ni är en stadig återkommande grupp som kikar in, men ni är så himla tysta! Lever ni? Jag börjar bli lite orolig, dags att ringa ambulans? Lämna supergärna en kommentar. Det är hundra gånger roligare och mer motiverande att blogga när man får lite respons än för döva öron.

Jaja, nog om det. Klockan är nu 11.00 på pricken och jag ligger fortfarande i sängen. Ska nog sätta mig framför tvn ett tag i väntan på att alla ska vakna. Så får det bli :) hej hopp!

Ett foto i timmen

10.00- gick upp tidigt för att byta rum, dock hade slöhögarna i nya rummet inte checkat ut än så vi hamnade framför tvn. 
 
11.00- fortfarande framför tvn. Dock fick vi välja film så vi var glada. Det blev "get him to the greek".
 
12.00- Fortfarande framför tvn. 
 
13.00- jepp! 
 
14.00- Efter halva dagen framför tvn tog vi oss i kragen. Vi tog gratisbussen till circular quey för att sedan gå till pancakes on the rocks för frukost! Dock hittade vi denna bilen på vägen och var tvungna att kika. 
 
15.00- pannkakor! Jag åt pannkakor med glass, grädde, banan, valnötter och chokladsås, tanya valde pannkakor med glass, citron och socker. Mums!
 
17.00- Efter att ha gått på the rocks marknad efter maten gick vi tillbaka för att prata med snubbarna från masterchef. "Är ni med i programmet?" "Ja, vi är med i nästa säsong" och diverse handslag och fotografier senare så lät det "sorry tjejer, alla frågar, vi är bara vanliga kockar". Falsk marknadsföring fick de höra, vi fick varsin cola som förlåt, sen stod vi och pratade en stund innan vi gick. Vi gick och blev stoppade på vägen, "låt oss bjuda er på en drink" och vi fick telefonnummer. Så. Himla. Random. 
 
19.00- åkte tillbaka till wake up. Gissa var vi hamnade? Kollade först på en urusel film, sen fick vi välja. Vi valde "rent", efter det var vi lyckliga! Hängde där tills 20.30, sen gick vi ut för kvällsmat. 
 
22.00-01.00- förfestade på rummet. Stannade dock för länge för när det var dags att gå ut var allt redan stängt. Gissa var vi hamnade? Yes, framför tvn!

King's cross

Igår bestämde vi oss för att åka till kings cross. The cross har inte bästa ryktet då där finns rätt mycket kriminalitet, men har typ en miljon klubbar, så vi tänkte att det får vi ju ge en chans!
Vi åt middag i sidebar, där vi försökte ragga med oss livvakter för kvällen. Till sist hittade vi ett gäng killar som skulle dit, toppen tyckte vi så vi gick till deras rum och började förfesta. Det visade sig dock att en dammråtta är roligare än dom här killarna, så vi fortsatte i köket istället. Där hittade vi ett helt gäng som skulle dit! Köket stängde vid 10, vi fortsatte förfesta i korridoren sen gick vi till sidebar och mötte upp med gänget som skulle dit. Dock ville de stanna kvar, så det slutade med att jag och tanya åkte dit själva. Utan livvakter. 
När vi kom dit gick vi till worldbar. Schyst ställe, men allt vårt goondrickande tog ut sin rätt på tanya och hon somnade i en av sofforna. Vakten sa till henne, vi gick till en annan soffa där hon somnade igen, bartendern sa till henne och där fick det räcka. Vi åkte tillbaka, tanya gick jag la sig och jag satte mig framför tvn och gormade. Sen mötte jag Esben igen, vi gick till sidebar tills det stängde och sen var det gonatt!
 
 

Outbackpackers

Hej!
Bilduppdateringen från farmcamp var obefintlig då jag inte hade någon kamera att offra. Däremot var det några som knäppte lite kort, låt oss ta en titt!
 
Jag och Esben dansar tango
 
 
Jag droppade ordet "mine" vilket resulterade i 10 armhävningar. Dum lek. 
 
Jag pussar på mr. Jingles. 
 
Coolingen Dennis
 
Coolingen Esben
 
Vi i trailern
 
Vallning
 
Laura och Becca 
 
Vår valp potsy
 
Laura och det minsta lammet
 
Bäääääää
 
Chill utanför köket
 
 
 
Pierre och timoty
 
Becca!
 
Sebastian och Dennis
 
Esben och Carola fick byta kläder
 
Pierre och Laura
 
Tess och Bec
 
Carola och Judy
 
Turturduvorna
 
Becca Laura Sebastian Pierre
 
Campbrasan
 
 
Alla vi <3
 

Åka buss

Goddag!
Vi är de bästa turisterna som finns. Idag gick jag och tanya upp, gjorde oss iordning, och knatade sedan i väg för att köpa kinamat till lunch. När vi gjort det gick vi tillbaka till wake upp för att möta Esben, sen vidare mot eddys ave för att hoppa på sightseeing bussen! Första bussen tog oss runt hela Sydney innerstad, sen hoppade jag och tanya på den ut mot bondi och Esben hoppade hem. 
Senare ikväll ska vi ut och shoppa inför vår sista lördagskväll i Sydney, och senare blir det utgång. 
Två glada turister!
Lycklig Esben 
Glada tjajor!

Bildbomb

Hej!
Som ni vet så gick jag och tatuerade mig för några dagar se.  Låt oss ta en titt!
En nervös Tanya. "Kanske vi borde ringa din mamma? Kanske vi borde ringa min mamma och berätta att hon kanske ska vara glad att jag blev en mes?". Tanya klarar inte av ljudet från maskinerna men stod ändå brevid, gullunge!
Jag i början av 2 timmars ren tortyr. 
Resultatet!
Sen impulstatuerade sig Pierre!
Han tatuerade in två fåglar. 
Resultatet!
Det var bilderna från den dagen!
 

Utgång

Hej!
Efter vår promenad åt vi middag med Judy, sen gick vi tillbaka till rummet för en powernap. Vi vaknade två timmar senare (i panik, vid halv 10) och gjorde oss sedan iordning för utgång. Vårat rum är så obotligt tråkigt, så när vi hörde musik från rummet bredvid så fanns det inga andra alternativ än att knacka på och fråga om vi fick vara med. Visst fick vi det, så vi förfestade där, och gick sedan ut. Första stället vi gick till var Ivy, flervåningsklubb med en pool på taket, så himla tjusig! Sen gick vi till scary canary (där vi inte kom in för de stängde) och sen till scruffys. Här kommer några bilder från blandade fester och ikväll. 
Pierre, Laura och Esben gör ett tappert försök till condomface. 
Från sidebar! Tanya har ett battle med en kille hon mötte i Melbourne om vilken som är den bästa staden, Sydney eller Melbourne. Här är en av i❤Sydney bilderna. 
En annan ❤Sydney 
tanya tror hon är cool
Vi på ivy
Puss!

Coogee to bondi

 
Igår, vilken slödag! Vi gick upp, gick ner till wake ups egna café, sen bänkade vi oss framför tvn och kollade på ett par filmer. Sen var det ost och vin kväll, och senare sidebar. 
Idag däremot har vi promenerat från coogee till bondi! Här är lite bilder;
Poserande Esben och tanyas rumpa
 
Esbeeeeen!
Tanya
Jag (kan ju berätta att det inte var rätt dag för vinterjackan, blev typ en miljon grader i solen)
Esbens huvud. Resten tappade vi bort. 
 
sen när vi kom tillbaka sa vi hej då till bästa Judy och Pierre som gav sig iväg till deras jobb. 

Tattoo!

Äntligen har jag gjort min andra tatuering. Nu ska jag aldrig mer tatuera mig för detta gjorde ont så in i helvete!!!! Men nu är den där och jag är lycklig :)

Sydney aquarium

Hej!
Såååå! Igår vaknade jag vid 12, då hade resterande varit uppe sen 7. Vi gjorde i ordning, sen drog vi till paddy's market. Där handlade vi lite smått och gott, sen drog vi vidare till darling harbour. Vi åt lunch och sen gick vi till Sydney aquarium! Där hängde vi halva dagen innan vi gick tillbaka till wake up och festade. 
 
Dennis, pierre och Judy!
Vi på akvariet!
 
 
Vi såg en sjöhäst!
Nemo och Doris var där!
Näbbdjur!
En sjöko!
Alla vi
Judy, Pierre, jag och Dennis 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ring of fire!

 
Tillbaka i Sydney! Vad gör man närköket är stängt och man inte kan vara på rummet för roomisarna sover? KORRIDORFEST!

Sista dagen och Sydney

 
Heyyyy!
Igår var sista dagen på farmcamp. Vi spenderade förmiddagen med att laga och ta ner staket. Ett jobb som tog en timme längre än vad det skulle och vi stod i ösregn. När vi äntligen var klara blev det grillat till middag! Efter det var det bara chill och duscha och packa. Sen blev det grillat igen till kvällsmat. Sen var det bara på ölen och så satte vi igång med våra dricklekar! 
Idag fixade vi, packade det sista och städade upp. Sen bar det av till tågstationen och nu är vi på väg mot Sydney. Denna veckan har varit utmanande, uttröttande, mentalt utmattande och fullkomligt galen och unik. Har gjort saker som jag aldrig trodde jag skulle göra (valla kor från en motorcykel, som jag faktiskt behärskar) och saker som har fått mig att växa som människa. Jag har fått bevisa att jag har något att komma med och jag har sett andra människor utvecklas runt mig. Älskar alla jag har mött och trots att vi är en grupp människor som är otroligt olika varandra så passar vi så himla bra ihop. It's the hairflip, it's whatever!
 
Vårt underbara gäng! Sebastian, jag, Esben, Charlotte, Judy, Joe, Becca, Dennis, Laura, italy, pretty och Pierre!
 
Hahahaha, Esben på bussen. Han somnade såhär

Dag fyra

Hej!
Idag började vi vid sju. Vi åkte till stallet och sen va det tillbaka på hästryggen igen. Vi vallade undan får, sen öronmärkte vi fåren och avmaskade dem. Vi åkte sedan ut i skogen och fällde träd. Än så länge var det en bra dag. Men!!! Sen åkte vi tillbaka, vallade ko-helveten, sen skulle vi sortera dom i en cirkel och få in dom i olika paddockar beroende på färg. Man kan säga att min bra dag slutade där. Härmed ska jag äta biff och njuta av att en ko har fått sätta livet till. Nä då, kanske inte så illa, men kor står inte högt upp på min lista nu om man säger så. Efter vi kom tillbaka från det gick jag och la mig i ilska, blev väckt av Tess som nästan blev ett huvud fattigare, och sen spelade vi ring of fire. Bra avslut på dagen iallafall!

Dag tre

Hej hej hemskt mycket hej!
Idag har vi suttit på hästryggen, Så. Himla. Gött. Alltså! Vi började med att få varsin häst, sen fick jag agera som exempel för att visa trav och galopp. Vissa i min grupp hade ridit förr, andra hade knappt sett en häst innan. Bara Laura och Charlotte trillade av (två av tolv är väl rätt schysta odds?). Vi red runt i en paddock först, sen red vi ut på öppna fält, som jag saknat det!
Efter det åkte vi tillbaka till gården och hoppade upp på motorcyklarna. Vi lärde oss att åka i snäva kurvor och upp och ner för backar. Sen bytte vi så jag fick köra fyrhjuling och den skiten hatar jag! (Förklarade detta för Craig, han sa att fyrhjulingen hatar mig också, skönt att jag och fyrhjulingen är enade). Körde sedan tillbaka till gården, killarna åkte iväg (jag kunde också om jag ville med jag orkade inte) och vi hade säkert 45 minuter tjejtid! Rätt gött att bara sitta och snacka skit en stund. Efter det kom alla tillbaka, vi gjorde lite småjobb här och där och sen gjorde vi oss iordning för kvällen. Kvällen spenderades framför brasan med passion pop och lekar. Nu är klockan halv 11 och mina ögon går i kors. Upp och hoppa klockan 6 imorgon!

Ps. En rolig sak som stärkt självförtroendet är att Craig tycker att jag är extremt talangfull i allt vi gör. Jag fick gå som exempel i ridningen, jag är bland de bästa på motorcykel och köra bil. I småsaker som vi gör tar jag ledning och styr upp. Vill absolut inte skryta men ibland är det skönt att få feedback, speciellt när man är i ett land där allt är nytt och främmande. Känns skönt att visa att man är duglig till något. Har fått feedback från mina kamrater i gruppen också vilket känns så himla roligt, för allihopa är personer som jag ser upp till av olika vis! Är så lyckligt lottad att ha dessa underbara människor omkring mig. Men men, nog om det. Kom igen Jantelagen, come at me bro!

Dag två

Så! Idag gick vi upp och var klara till klockan sju, vi skulle egentligen suttit på hästryggen hela dagen, men tack vare regnet så fick det vänta till imorgon. Istället har vi lärt oss att laga staket, massa knopar och verktyg och skit. Efter det hoppade vi upp på trailern och (efter nära döden upplevelse när Craig körde över gupp så alla nästan flög ur) kollade på olika vattensystem. Sen körde vi bil, backade med släp och sen drog vi in till city! Där väntade mat, galna upptåg (vi har en toiletmaster som man måste fråga om man får gå på toaletten för, denne har därmed makt att få personen i nöd att göra vad den behagar (som Becca som fick dansa och sjunga bananer i pyjamas inför hela restaurangen, eller Laura som fick hämta en kock i köket och ge en lapdance). Dessutom får man inte säga ordet "mine", då måste man göra 10 armhävningar, vilket Becca fick göra på restaurangen). Efter det åkte vi hem igen och ringde efter jobb. Jag snackade med en tjej som har en hästgård med 20 hästar. Jag kan börja om 2 veckor, så det blir efter Sydney. Så det blir nog bra hoppas vi!
Annars blev det en lugn kväll. Imorgon blir det förhoppningsvis att sitta på hästryggen, längtar!

Första dagen

Igår kom vi fram till farmcamp! Vi blev hämtade vid 10.30 i Sydney och åkte sedan norrut fram till runt 19 på kvällen. Det var inte 14 timmar bort och här finns elektricitet, dom jäklarna lurade oss. Vi fick en "realitycheck" av va farmliv innebär, vilken isolering det är och vilken typ av arbete det innebär. Tydligen förflyttas man tillbaka till 50- talet om man tar farmjobb, kvinnorna står i köket, städar och passar barn och de starka männen är ute och jobbar. Suck alltså. Funderade på att lämna där på pricken, men det är jag glad att jag inte gjorde, för satan i gatan vad roligt detta är!
Idag har jag kört motorcykel, och jag är en freaking naturbegåvning!!!! Craig, vår ledare, utnämnde mig till en av de bästa i gruppen. Vi körde fyrhjuling med, något som jag tyckte var svårare till craigs förvåning då det brukar uppfattas som lättast. Sen hade vi knopknytartävling (låter inte så spännande, men herre Gud alltså!). Jag är bara glad att jag inte förlorade, då den personen ska ha på sig de fulaste kläderna någonsin på onsdag när vi ska ut på den lokala krogen.
Efter det så hamnade jag i något slags krig. Joe började smeta lera i mitt huvud, vilket ledde till lerkrig à la katt och råtta. Sen eskalerade till att jag fick Joe, Craig och Esben mot mig. Vilken slutade med att jag hade lera, aska och öl över hela mig. Så det var bara rätt in i duschen. Sen hjälpte Esben mig att klippa min sidecut, sen lekte vi diverse drinklekar och nu ligger jag i sängen. Lång, händelserik, underbar dag. Föresten har jag köpt en hatt idag som jag förmodligen aldrig kommer att använda igen, men man ska tydligen ha en outbackhatt.

Bye Sydney, hello farmcamp

Igår var sista kvällen i Sydney. Vi var på sidebar och scruffys. Michael åkte till Fiji vid halv fyra på morgonen, tanya åker till Melbourne ikväll och jag sitter på bussen mot farmcamp!
Förresten har jag nu fått lite mer information om detta camp. Det är en 14 timmar lång bussresa dit, inte 6h. Det finns inget varmvatten. Där finns ingen elektricitet. Där finns ett ormbo vid en av stugorna med den 5e dödligaste ormen i världen. Och vår ledare (hennes första läger tål att tilläggas) spydde precis ut genom rutan på grund av bakfylla. Och vi har en högljud klämtjäck tjej från Wales som tycker alla ska vara bästa vänner och vara med på gruppfoton. Efter att vi känt varandra i 5 minuter. Förhoppningsvis blir veckan bättre än det här, för just nu har Sydney aldrig känts längre bort. 
 
Jepp. Spya, utsmetad. Gissa vilken sida jag sitter på?
 

Tatuering nummer 2

Sa, nu har jag bokat tatueringstid for tatuering nummer tva. En tatuering jag har velat ha for ett langt tag nu. En kompass, men den forsta bokstaven fran mammas, pappas, systrarnas och brodernas namn. For aven om jag ar vilse i varlden sa vet jag att at vilket hall jag an vander mig sa har jag min familj.
 
 
 
 

Kvällens bravader

Vilken kväll! Började med att förfesta i köket, möte upp med bästa michael och hamnade vid ett bord med konstiga irländare. Efter diverse dispyter med dom (de va väldigt fulla, inte väldigt trevliga) gick vi till vårt rum och fortsatte. Bästa Elina ringe mig, pratade med henne en stund, och när jag kom tillbaka var alla borta. Jag gick till sidebar där jag mötte Sam och Jacob som jag var med på surfcamp! Riktig reunion kväll! Mötte sedan upp med tanya och Michael, vi stannade på sidebar ett tag och sedan var det dags för scubar. Eftersom tanya inte hade något minne från föregående kväll så stannade vi där ett tag. Sedan var det dags för sidebar igen där jag och Michael dansade rumporna av oss och körde alla våra bästa dansmoves, som att spela basket, leta nycklar och stop! U can come. Sen gick vi vidare mot kebabhaket, dog på scruffys ett tag, och sen gick vi hem. Imorgon ska vi gå på bio!

Herre Gud!!!

Vilken kväll! Vi började förfesta på wake up, träffade Michael och förfestade i köket, sen gick vi vidare till scubar. Tanya fick för mycket att dricka och vi hamnade i en gränd, hållandes hennes hår med råttor springandes runt fötterna. Vi gick tillbaka till wake up och var i säng vid halv ett. Bra första kväll i Sydney! Erhm. 
Nåväl! Ikväll har jag iallafall träffat esben! Och köpt passion pop (inget annat blått intas med tanke på igår kväll), och vi ska ut! 
 
 
Tanya
 
Reunited med Esben!

Hejdå cairns, hello Sydney

Igår var vår sista dag i cairns. Vi käkade lunch på pj o'briens, sen gick vi och shoppade och hamnade på woolshed för kvällsmat. Efter det var det bara att packa väskan och göra sig iordning för kvällen! Vi förfestade i tanyas rum, sen fortsatte vi till woolshed för drinkar. Vi dansade, sa hej då till våra underbara vakter och gick vidare mot gilligans. Där dansade vi fram till stängningsdags. Vi dansade och dansade och struntade i alla andra och sen var det dags att hämta väskorna. Vi fyllde på en flaska med goon, lyckades ta oss till bussen och lyckades hoppa på planet. Vid 10-10.30 var jag och tanya framme i Sydney! Vi bokade in oss på wake up, käkade kinamat, jag hämtade min väska på work and travel och sen var det dags för att ta igen lite förlorad sömn. 
Snart kommer bästa Michael hit och ikväll ska vi ut och se vad Sydney har att erbjuda!
 
Vi i cykeltaxi, sån måste man ju bara åka!
 
Glada tjajor på gilligans
 
Trötta tjajor framme i sydney
 
 
 

Utgång!

Hej!
Gårdagen spenderades tillsammans med tanya. Vi shoppade i cairns central och hon har fått mig att bli en girlie girl. Tre kjolar och en klänning införskaffades!
Senare på kvällen gjorde vi oss iordning och gick till några kompisars rum och förfestade. De hade en gitarr och vi satt ute på balkongen tills det var dags att dra ut. Vi gick till gilligans en stund och sen vidare till woolshed. Där mötte vi upp med Tommy och Micke. Mycket dans och en riktigt rolig kväll. När det var stängningsdags hittade vi tanyas kompisar som bjöd med oss på efterfest. Vi gick till donken och sedan vidare till deras hostel. Vi var där ett tag, sen var det dags att gå hem. Vi blev förföljda av en aborigin (dom är inte så hyggliga här i cairns) men vi kom tillbaka till gilligans i säkert förvar. Vid 6 tiden gick vi och la oss. Sjuk, random, rolig och galen kväll, som det ska vara!
 
 
 
Jag och fina tanya på woolshed!
 
 
 

Slödag delux

Herre Gud vilken långsam dag det har varit idag!!! Vaknade vid 13, mötte upp Micke och tom och några från deras hus på the Jack för mat. Åt en hamburgare, sen gick jag och Micke till deras hus. Råkade somna och vaknade inte förrän 18. Vi tog en taxi tillbaka till city, mötte upp de andra för ett glas goon (blö) och sen gick jag tillbaka för att möta tanya.  
Vi bestämde oss för en kväll framför tvn, så vi gick till woolsworth och handlade snacks till vår filmkväll. 6 småpåsar chips, kinderägg, timtams, snickers, cola och chokladfyllda pannkakor fick följa med hem, ni kan ju gissa när jag ska äta igen?! Aldrig! Vi kollade på stardust (jag dör vilken fin film) och sen va det dags för bingen!
 
Pigg Micke efter gårdagens bravader !
Tom startade dagen med en öl. Knäppis!
 

Tillbaka på gilligans!

Hej!
Igår kom jag hem till gilligans igen från båten. När jag kom tillbaka mötte jag upp Simon och tanya för kvällsmat! Vi hamnade i gilligans bar (lamm, potatismos och sås för 3 dollar, lagom!). Efter det gick vi och gjorde oss iordning för att sen gå hem till Micke och tom!
Simon lämnade oss dock på vägen, han skulle hem och packa då han skulle åka hem till Sverige några timmar senare. Jag och tanya köpte iallafall varsin passion pop och gick till huset. Där stannade vi och förfestade ett tag och sen var det dags att dra ut! Vi hamnade på woolshed där jag träffade några från dykkursen, sen gick vi till gilligans. 
Vi va på gilligans fram till fyra tiden, sen gick vi till tv rummet. Vi kunde inte gå och lägga oss, tanya tvingade alla att stanna uppe för att hon skulle på water rafting och trodde inte hon skulle vakna om hon gick och la sig, så det var bara att vara vaken. Klockan 5 mötte jag dock upp Simon för avskedsfrukost på McDonalds. Vid 06.15 var jag tillbaka och väckte tanya som somnat vid tvn, och vid 7 fick jag äntligen sova!
Intensiv med rolig dag och kväll!
 
Fina tanya med passion pop!

Padi open water diver

Hej!
ni kan numera kalla mig för miss dykare, idag har jag nämligen fått mitt certifikat! Detta innebär att jag får dyka utan instruktör ner till ett djup på 18 meter. Idag har jag gjort 3 dyk, två på dagen och ett på kvällen. Vi är på ett ställe där de mest fantastiska djuren håller till. Idag har jag bland annat sett Nemo, gil, en 140 år gammal sköldpadda och simmat med hajar!
Heeeeelt jäkla fantastiskt och jag kan nu dö lycklig!

Bio och båt

Hej!
igår mötte jag upp Tanya, Michael, Mikael, Lewis och Tom för bio! Vi gick till cairns central och kollade på monsters university, definitivt sevärd :) Efter bion gick vi tillbaka hem till gilligans. Sen i morse var det bara att gå upp klockan 5 och gå till prodive butiken för att åka ut på båt! 
Efter 3 timmar på båten var vi ute i great barrier reef. Vi har gjort vårat första riktiga dyk och det var fantastiskt! Koraller, fiskar, färger. Idag ska vi göra 2 dyk till, bilder kommer

Buhu

Igår kväll alltså! Jag tänkte inte gå ut först, eftersom jag sovit en timme kvällen innan och dykt hela dagen, men! Mötte Lewis och Michael i i tvrummet, sen bestämde jag mig för att följa med dom ut. Vi gick till woolshed och köpte 5 drinkar för 10 dollar (Såna erbjudanden måste man haka på). Sen hängde vi där nästan hela kvällen! Lewis fick ansiktsmålning, jag fick en blomsterkrans och Michael blev full. Så sjukt rolig kväll! Kvällen slutade med att jag stod och borstade Michaels tänder och Lewis sprang rundor och irriterade våra andra stackars roomies. Fint!
Så himla sorgligt dock. Scott har åkt hem, Michael och Lewis ska byta rum och jag måste sova i en dålig säng. Hade jag fått välja så hade vi stannat där ett bra tag till. 
Lewis med färg i ansiktet!
 
Borsta borsta!

Full rulle med scubadiving!

Jag har börjat min dykkurs! Andra dagen idag, vi har plaskat runt och försökt lära oss hur allt funkar och alla signaler. Det är inte helt lätt ska jag säga, mycket information på kort tid. Och herre jävlar vad ni kan tro att jag frös igår! Vi dök på eftermiddagen, och när solen går ner blir det lite kyligt om man säger så, och då är den inte så mysigt att bada. 
Nu ät det lunch som vi äter på ett hamburgehak.  Sen åker vi tillbaka till prodive och har teori!
 

Svenska cafeet

Denna morgon spenderades med bästa Micke och tom, vi gick till den svenska caféet soligger ett kvarter härifrån!
Frukost blev RIKTIGT KAFFE FRÅN ZOEGAS, gissa hur lycklig jag va!? Och köttbullar med potatissallad, mums! Köpte även mig ett minilager av svenska produkter som ostbågar, Marabou choklad, kexchoklad och djungelvrål!
Sen gick vi vidare mot lagoon där vi mötte upp tanya, Scott, Michael och louis. Kvällen spenderas med samma människor och bubbligt passion pop, förhoppningsvis utan drama. 
 
Jag och Micke väntar på mat
 
Mat!

Igår natt

Gårdagen spenderades med frukost och hänga vid the lagoon med Scott. Riktig jäkla slödag. Igår kväll blev bara kaos. Vi var ute på pj obriens och åt kvällsmat, tog några öl, sen gick vi tillbaka till gilligans. Kollade på wet tshirt contest, sen gick jag upp på rummet för att göra mig iordning och duscha (inte för att jag var med, för att jag inte hunnit innan). La mig sedan på sängen och lyckades somna. Bra jobb! 
Sen kom de brittiska killarna tillbaka och vi köpte chips och sen blev det drama och sen lyckades jag somna när klockan va runt 6-7.
 
Michael hittade ett tält som någon byggt i vårat rum.
 
jag och Scott satt och pratade på balkongen, och när vi kom tillbaka hittade vi Lewis och Michael megakoncentrerade såhär:
 
 
 
 
 
 

vilsnaiaustralien.blogg.se

Sanna 24, Emma 22, Två systrar söker äventyr på andra sidan klotet. Så lät det i från början. Dock åkte Emma hem efter 2,5 veckor. Så följ min resa, från storstadsliv i Sydney till goon-drickande i Cairns till farmjobb i Australiens outback!

RSS 2.0