Utgång

Hej!
Efter vår promenad åt vi middag med Judy, sen gick vi tillbaka till rummet för en powernap. Vi vaknade två timmar senare (i panik, vid halv 10) och gjorde oss sedan iordning för utgång. Vårat rum är så obotligt tråkigt, så när vi hörde musik från rummet bredvid så fanns det inga andra alternativ än att knacka på och fråga om vi fick vara med. Visst fick vi det, så vi förfestade där, och gick sedan ut. Första stället vi gick till var Ivy, flervåningsklubb med en pool på taket, så himla tjusig! Sen gick vi till scary canary (där vi inte kom in för de stängde) och sen till scruffys. Här kommer några bilder från blandade fester och ikväll. 
Pierre, Laura och Esben gör ett tappert försök till condomface. 
Från sidebar! Tanya har ett battle med en kille hon mötte i Melbourne om vilken som är den bästa staden, Sydney eller Melbourne. Här är en av i❤Sydney bilderna. 
En annan ❤Sydney 
tanya tror hon är cool
Vi på ivy
Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vilsnaiaustralien.blogg.se

Sanna 24, Emma 22, Två systrar söker äventyr på andra sidan klotet. Så lät det i från början. Dock åkte Emma hem efter 2,5 veckor. Så följ min resa, från storstadsliv i Sydney till goon-drickande i Cairns till farmjobb i Australiens outback!

RSS 2.0