Utgång!

Hej!
Gårdagen spenderades tillsammans med tanya. Vi shoppade i cairns central och hon har fått mig att bli en girlie girl. Tre kjolar och en klänning införskaffades!
Senare på kvällen gjorde vi oss iordning och gick till några kompisars rum och förfestade. De hade en gitarr och vi satt ute på balkongen tills det var dags att dra ut. Vi gick till gilligans en stund och sen vidare till woolshed. Där mötte vi upp med Tommy och Micke. Mycket dans och en riktigt rolig kväll. När det var stängningsdags hittade vi tanyas kompisar som bjöd med oss på efterfest. Vi gick till donken och sedan vidare till deras hostel. Vi var där ett tag, sen var det dags att gå hem. Vi blev förföljda av en aborigin (dom är inte så hyggliga här i cairns) men vi kom tillbaka till gilligans i säkert förvar. Vid 6 tiden gick vi och la oss. Sjuk, random, rolig och galen kväll, som det ska vara!
 
 
 
Jag och fina tanya på woolshed!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vilsnaiaustralien.blogg.se

Sanna 24, Emma 22, Två systrar söker äventyr på andra sidan klotet. Så lät det i från början. Dock åkte Emma hem efter 2,5 veckor. Så följ min resa, från storstadsliv i Sydney till goon-drickande i Cairns till farmjobb i Australiens outback!

RSS 2.0