Ett foto i timmen

10.00- gick upp tidigt för att byta rum, dock hade slöhögarna i nya rummet inte checkat ut än så vi hamnade framför tvn. 
 
11.00- fortfarande framför tvn. Dock fick vi välja film så vi var glada. Det blev "get him to the greek".
 
12.00- Fortfarande framför tvn. 
 
13.00- jepp! 
 
14.00- Efter halva dagen framför tvn tog vi oss i kragen. Vi tog gratisbussen till circular quey för att sedan gå till pancakes on the rocks för frukost! Dock hittade vi denna bilen på vägen och var tvungna att kika. 
 
15.00- pannkakor! Jag åt pannkakor med glass, grädde, banan, valnötter och chokladsås, tanya valde pannkakor med glass, citron och socker. Mums!
 
17.00- Efter att ha gått på the rocks marknad efter maten gick vi tillbaka för att prata med snubbarna från masterchef. "Är ni med i programmet?" "Ja, vi är med i nästa säsong" och diverse handslag och fotografier senare så lät det "sorry tjejer, alla frågar, vi är bara vanliga kockar". Falsk marknadsföring fick de höra, vi fick varsin cola som förlåt, sen stod vi och pratade en stund innan vi gick. Vi gick och blev stoppade på vägen, "låt oss bjuda er på en drink" och vi fick telefonnummer. Så. Himla. Random. 
 
19.00- åkte tillbaka till wake up. Gissa var vi hamnade? Kollade först på en urusel film, sen fick vi välja. Vi valde "rent", efter det var vi lyckliga! Hängde där tills 20.30, sen gick vi ut för kvällsmat. 
 
22.00-01.00- förfestade på rummet. Stannade dock för länge för när det var dags att gå ut var allt redan stängt. Gissa var vi hamnade? Yes, framför tvn!


Kommentarer
C H A R L O T T E

fin fin blogg du har =)

2013-07-31 @ 08:03:55
URL: http://chatra.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vilsnaiaustralien.blogg.se

Sanna 24, Emma 22, Två systrar söker äventyr på andra sidan klotet. Så lät det i från början. Dock åkte Emma hem efter 2,5 veckor. Så följ min resa, från storstadsliv i Sydney till goon-drickande i Cairns till farmjobb i Australiens outback!

RSS 2.0