1770 och scooteroo

Efter Fraser Island hamnade vi i Agnes water/1770. Där fanns inte så mycket mer än... Ingenting. Men vi bodde på ett fint hostel, nästan som små stugor och vårt rum hette Canada. Det är lite som en semester ort med hundar (summer och Scooby) som sprang runt, hästar, en pool, uteservering, pingisbord och biljardbord. Man gjorde inte så mycket mer än att återhämta sig här, förutom scooteroo. Och det ska ni få höra om!

Scooteroo var riktigt roligt! Man fick en läderjacka med flames på, gnuggistatueringar och bränna runt på trimmade moppar upp till 80km/h, inte illa va?

Såhär såg det ut där vi bodde. Jag hittade hem för en stund!
 
Mysigt!
 
En trött Scooby hängde utanför pool området.
 
Och vi hängde i poolen!
 
Som det fanns hajar i. 
 
Snygge Emilia!
 
Och Miranda också såklart!
 
 
Lite pingis spelade vi också!
 
Skoj skoj!
 
Sen åkte vi ju på scooteroo!
 
Såhär snygga var vi!
 
Prova hjälm och grejer
 
Farliga och nygaddade!
 
På dom här åkte vi! Fast dom var generösa och gav oss vars en. 
 
Och såhär många var vi!
 
 
 
 


Kommentarer
Linda

Älskar följa din blogg sanna....vilket jäkla äventyr ni gör!!!! Här är det bläigt vinter väder.. från snöoväder till snöslask idag...
Du fått hälsningar från dina vänner du var hos innan.. dem frågar hur du har det och det är så uppskattat att du skickat vykort..ler... bamse kramar från lilla mig som just nu försöker värma upp min frusna kropp med ett bad..och får drömma mig bort till era kristallblåa hav.... ;-) ♥

2014-02-01 @ 15:57:12
Hannah

Härlig bild på er den med gnuggisarna, snygga brudar, är lite avundsjuk på allt fantastiskt ni har det. Tur att ni delar med er på bloggen!!

2014-02-02 @ 09:52:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vilsnaiaustralien.blogg.se

Sanna 24, Emma 22, Två systrar söker äventyr på andra sidan klotet. Så lät det i från början. Dock åkte Emma hem efter 2,5 veckor. Så följ min resa, från storstadsliv i Sydney till goon-drickande i Cairns till farmjobb i Australiens outback!

RSS 2.0