22/8

Dag 18
Idag vaknade jag vid 03.50. Gick upp och tände lampan och satte igång värmefläkten, för sen skulle jag nämligen prata med Emma på Skype! Jepp jepp, vid klockan 4 på morgonen började vi prata och fortsatte tills jag skulle gå ut och jobba. 
Sen gick jag ut och fodrade hästarna och sen in och äta frukost. Vi kollade på klantiga människor på youtube nästan fram till halv 8. Sen gick vi ut och började. Hämtade in några hästar, Ty (ägare till en av hästarna som har varit här i ett par dagar. Han sover på golvet i stora huset, gissa om jag blev chockad första morgonen jag gick in för frukost och jag nästan trampade på honom) mockade hagarna åt mig så jag slapp det. Fixade och trixar under förmiddagen, två hästar åkte hem och jag tog in Clay när det var dags för lunch. Vi var de första två in och jag såg en påse doritos på bordet. Jag tog ett par och knaprade i mig, vet ni vad Clay gör då? Stoppar in sitt finger i min mun så jag biter honom (hårt) av misstag. Alltså!! Kunde inte berätta för hans föräldrar utan att skratta medan Clay skrek som en stucken gris, som tur var skrattade dem med. 
Efter lunch gick vi ut igen, hämtade in diverse hästar, Tyrone och Ty red ut och jag städade min container. Så jäkla gött! Lyckades fälla ihop bäddsoffan så att den numera är en soffa, dammsög, dammade och gjorde rent spegeln, bäddade med lakan (har sovit i mina medhavda sidenlakan som ser ut som en sovsäck fram till idag), tog ut soporna och försökte bli av med spindlar. Efter det gick jag ut igen, fixade hästar, fodrade och sen in vid klockan 18 för att passa Clay då Katrina åkte till jobbet. Sen vart det kvällsmat och sen i säng!
 
Här har ni förresten en bild på min godishörna. Eller vad som är kvar av den. Räddare i nöden!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vilsnaiaustralien.blogg.se

Sanna 24, Emma 22, Två systrar söker äventyr på andra sidan klotet. Så lät det i från början. Dock åkte Emma hem efter 2,5 veckor. Så följ min resa, från storstadsliv i Sydney till goon-drickande i Cairns till farmjobb i Australiens outback!

RSS 2.0