17/8

Dag 13
Idag hade jag sovmorgon. Vaknade 04.50 av mig själv för att morgonfodra, kollade på klockan och somnade om igen. Vaknade vid halv 9, fixade mitt wifi, sen gick jag in i huset vid 10. Där gjorde dom pannkakor, så det blev pannkaksfrukost. Efter det gick jag ut i min barack igen för att göra.absolut.ingenting. 
Kollade på film, mitt wifi började krångla (ingen bra start). Sen gjorde jag mig iordning och sminkade mig och plattade håret för första gången på 2 veckor. Jag ser ut som en människa igen! 
Vi åkte till rsl klubben som Katrina jobbar på för att fira tyrones syster courtneys födelsedag. En rsl klubb är typ ett ställe för äldre människor, buffé, casino, bingo och grejer. Inte ett ställe jag skulle välja att fira min 25 års dag på dock. Vid 21 var det dags att åka hem. Denna dagen behövde jag, en dag att bara göra absolut ingenting! 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vilsnaiaustralien.blogg.se

Sanna 24, Emma 22, Två systrar söker äventyr på andra sidan klotet. Så lät det i från början. Dock åkte Emma hem efter 2,5 veckor. Så följ min resa, från storstadsliv i Sydney till goon-drickande i Cairns till farmjobb i Australiens outback!

RSS 2.0